Semira Travel is gevestigd in Istanbul en wordt door Semra Ozbek Akgol geleid als erkende Nederlandstalige gids goedgekeurd door de Ministerie van Toerisme in Turkije.
Semra organiseert en begeleid sinds 2010 allerlei “Istanbulreizen op maat”.

“Door de jaren heen, heb ik ervaring opgedaan vooral in het organiseren, coordineren en begeleiden van groepsreizen in Istanbul op maat voor Nederlandstaligen”. Hierdoor beschik ik over een groot netwerk en zet ik dit ook in om verschillende type reizen samen te stellen naar alle delen van Istanbul.

Semra is bekend geweest voor de afgelopen 7 jaar als Prive Gids Istanbul en sinds kort gaat ze verder uitbreiden onder haar bedrijfsnaam Semira Travel.

Semira Travel staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en een enorme drive om u te laten genieten en inspireren van de indrukwekkende stad Istanbul.

Kortom, wilt u een %100 perfect georganiseerde Istanbulreis , begeleid worden door een erkende enthousiaste Nederlandstalige gids en geen vervelende verrassingen bij aankomst en verblijf in Istanbul? Dan kiest u voor ons. Want bij ons is professionaliteit een betaalbaar goed. Achtergrond 

Ik ben geboren in Amsterdam en keerde op 13-jarige leeftijd met mijn familie terug naar Turkije, het bijzondere land waar ik nu al bijna 31 jaar woon. 

Vanuit Istanbul, biedt ik als Nederlandstalige erkende gids en reisexpert mijn diensten in hun eigen taal aan Nederlandse en Vlaamse reizigers en bedrijven die Istanbul om diverse redenen willen bezoeken.

Communiceren, organiseren en coordineren zijn mij op het lijf geschreven.
Wij helpen u met een reisprogramma naar wens samen te stellen, die het doel van uw bezoek onderschrijft. U bent op deze manier geen geld en tijd kwijt aan onnodig gemail, gebel en georganiseer. Deze taken nemen we met plezier op ons, maar ten allen tijde in overleg.