SEMiRA Travel is een Nederlandstalige reisorganisatie in Istanbul, goedgekeurd door de Association van Turkse Travelagenten in Turkije – Tursab.

Missie

Semira Travel werkt samen met lokale ondernemers om consumenten om een eerlijke, talrijke en vooral een plezierige beleving in eigen taal te geven van de stad als Nederlandse reisorganisatie in Istanbul. Semira Travel heeft een sterk netwerk binnen de stad en verzekerd haar klant van een eerlijke prijs voor een hoogwaardige reiservaring.

Identiteit

De belangrijkste pijlers onder onze identiteit zijn onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid en het feit dat we een gepast programma aanbieden voor elke klant. Daarnaast is het voor ons belangrijk om de drempels zo laag mogelijk te houden om een persoonlijke relatie op te bouwen. Wij zijn natuurlijk niet de enige DMC die reizen aanbiedt naar Istanbul maar wel de enige in het Nederlands, die haar diensten vanuit Istanbul regelt en zo altijd 24 uur bereikbaar is voor haar klanten.

Betrouwbaar & Deskundigheid

Met Semra, die altijd betrokken is bij haar bedrijf, kun je erop vertrouwen dat de Istanbulreis goed gerelegd is. Met een ervaren club mensen voor en de achter schermen werken wij hard om jouw een unieke

Istanbulbeleving te bezorgen, waarin kwaliteit en plezier centraal staan.

Samen met onze deskundige en toegewijde medewerkers werken er voortdurend aan om onze betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen.

Betrokkenheid

Semira Travel heeft voor elke klant een uniek draaiboek, die precies om maat is gesneden. Wij hebben namelijk diverse klanten, die van onze diensten maar graag gebruik maken. Denk aan studenten, families, vrienden, collega’s, zakenmensen en etcera.

Avontuurlijk

Verder op deze website die pas nieuw is, ga je binnenkort ons talrijk aanbod aan diensten bekijken. We hebben namelijk verschillende activiteiten, die erg van elkaar uitlopen. Daarnaast kunnen we op aanvraag een aangepast op maat programma opzetten om de reis nog aangenamer te maken.