Fietsen in Istanbul met Semira Bike Tours !

Sinds 2013, is er echter een heerlijk en uniek alternatief om Istanbul te beleven, fietsen.
Dit is een perfecte manier om in korte tijd veel te zien van Istanbul. Fietsen in Istanbul is een aangename en verrassende manier om in een groep of in een privé groep en onder “Nederlandstalige begeleiding” de stad te ontdekken. Je fietst langs de mooiste bezienswaardigheden en plekken in en rond de stad en wordt geinformeerd bij belangrijke stops, zoals bij toplocaties en gebouwen.

Istanbul is een wereldstad, waar de drukte van het verkeer en de beruchte mentaliteit van de automobilisten en motorijders achter het stuur onmisbaar is. Echter staat bij ons de veiligheid altijd voorop. We fietsen in Istanbul over de stoep, door nauwe straten en als het mogelijk is over de weg. Het is veiliger dan in Amsterdam te fietsen.
De Nederlandstalige gids kent als begeleider goed de weg en geeft waar nodig aanwijzigingen. Bovendien houden de bewoners rekening met groepen fietsers. Verder geeft de Nederlandstalige gids informatie over het verkeer. Vanaf 7 deelnemers fietst er een assistent mee achter aan de groep.